Tampere / Akaa / Hämeenlinna

Tehonmittaus

Tehonmittaus

Dynomaxin jarrullinen 2wd mittauspenkki. Isojen 355 mm rullien ansiosta Inertial modella saamme mitattua 800hv asti ja jarrulla +2000hv asti.

Mittaus aloitetaan aina ”transmission loss” mittauksella, joten tulokset ovat tarkkoja, niin moottoritehojen kuin rengastehojenkin osalta.

Mittaus tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla, tässä yhteydessä asiakas myös allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen. Asiakas vastaa auton rikkoutuessa myös mittauslaitteille ja kiinteistöille sattuneista vahingoista.

Ota huomioon

Mittaukseen tullessa otettava huomioon:

– Renkaiden tulee olla kunnoltaan hyvät.

– Polttoainetta tulee olla riittävästi eikä ajoneuvossa saa olla öljy- tai muita nestevuotoja. Öljy- tai nestemäärät tulee asiakkaan toimesta tarkastaa ennen mittaukseen saapumista.

– Ajoneuvon jakopää tulee olla kunnossa

Mikäli ajoneuvosi ei täytä edellä mainittuja kriteerejä tai meidän tulee tehdä tarkistukset puolestasi, ilmoita asiasta jo varatessasi aikaa mittaukseen.

-Tällä hetkellä mittaukset voidaan toteuttaa vain kesärengas kaudella. (toukokuu-marraskuu)

-Mittauksen hoitaa aina yrityksemme henkilökunta.

Mittaus Optimoinnin yhteydessä 50€ (Mainitse optimoinnin tilatessasi haluatko mittauksen koska se vaikuttaa suoraan optimointiin varattavaan aikaan ajoneuvolle. Ajoneuvo voidaan ajaa dynolla myös erikseen sovitulla ajankohdalla)

-Teemme mittauksia vain optimointiin tuleville 2WD ajoneuvoille.

Vieritä ylös